Condiţii de returnare

 

          Produsele comandate la preotectia-ta.ro pot fi returnate în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea acestora, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, conform O.G. 130/2000.
          Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
 
          Clienţii vor returna produsele cumparate, în ambalajul original,cu etichetele originale  fără semne de uzură sau murdarie, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, anunţând acest retur în prealabil, DOAR îN SCRIS, pe adresa de e-mail protectia-ta.ro, menţionând data comenzii şi numele pe care s-a făcut comanda iniţială.
 
         Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.Contravaloarea comenzii va fi înapoiată clientului  în cel mult 30 de zile de la data primirii returului.Suma înapoiată clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs. Dacă cheltuielile de transport au fost incluse initial în costul produselor, acestea vor fi scăzute din suma returnată clientului, în baza chitanţei cu costurile expedierii. Orice retur care nu respecta condiţiile de mai sus va fi refuzat.
Viziteaza magazinul protectia-ta.ro pe ShopMania Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!